Beter worden in de slaapkamer

Het is eindelijk zover! Je bent al een tijdje aan het daten met een nieuwe dame en jullie vinden elkaar toch wel heel erg leuk. Na meerdere dates gehad te hebben, komt dan nu toch eindelijk het moment waarbij jullie voor het eerst het bed gaan delen. Spannend is het natuurlijk wel. Niet alleen voor jou, maar ook voor haar. Het is toch niet niks om zo intiem met elkaar te worden voor de eerste keer.

veilig vrijen met condoonJij als man wilt natuurlijk je beste beentje voor zetten en haar zoveel mogelijk laten genieten. Maar als je alweer een tijdje niet seksueel actief geweest bent, kan het zijn dat je flink opgewonden raakt na zo’n lange periode. Het kan er zelfs voor zorgen dat je veel te snel komt. Veel mannen hebben overigens last van te snel klaarkomen, het iets dat veel voorkomt.

Dat wil je natuurlijk niet, zeker niet op de eerste keer dat jullie intiem zijn. Je wilt zo goed mogelijk voorkomen en dat past daar natuurlijk niet bij! Er zijn bijvoorbeeld condooms beschikbaar (doe het altijd veilig!) waarmee je het wat langer uit kunt houden. Maar vandaag willen wij de zogenaamde knijp methode eens doornemen.

Hoe het werkt

De naam knijp methode zegt eigenlijk al heel veel. Op het moment dat je voelt dat je bijna gaat klaarkomen, kun je even stoppen en vervolgens in de penis knijpen. Dit zorgt ervoor dat het bloed eruit verdwijnt en dat deze wat minder gevoelig wordt. Deze oefening kan overigens ook helpen bij oplossen erectieproblemen, mits de man daar ook mee te maken heeft. Dit is natuurlijk niet iets wat je ongemerkt doet, de gene met wie je het bed deelt zal dit wel opmerken uiteraard. Je kunt uitleggen dat je het daar zo beter naar haar zin kunt maken. Of je zegt iets anders, maar wees wel eerlijk!

Over de auteur

bianca

Bekijk berichten →